
محققان خبر از کشف نوعی از سلول های مرتبط با حس چشایی داده اند که میتواند تمامی طعم های موجود اعم از شیرین- تلخ-شور و ترش را شناسایی کند.
اکثر سلول های مرتبط به گیرنده های چشایی فقط یک مزه را تشخیص می دهند اما سلول مورد بحث توانایی شناسایی تمامی مزه هاست. این سلول های تازه کشف شده دو راه سیگنال دهی کاملا متفاوت دارند که از طریق آن از یک سو مزه های شیرین وترش و از سویی دیگر تلخ و لذت بخش را شناسایی می کنند.
هرجند درحال حاضر نمی توان از میزان سهم آن ها در تشخیص مزه ها را تعیین کرد اما انتظار است تا سهم این سلول ها قابل توجه باشد. این کشف چشم اندازی به نحوه دریافت اطلاعات مغز و بررسی آن را فراهم میکند و همینطور نشان میدهد گیرنده های حس چشایی از ساختاری بسیار بیچیده برخوردارند.