قارچ ها چه هستند؟
قارچ ها شامل 144000 گونه شناخته شده اند که شامل مخمرها ، زنگ ها ، دودها ، کپک ها و قارچ های کلاهک دار است. بسیاری از این موجودات شبه قارچی در قلمرو Chromista گنجانده شده اند. قارچ ها از ارگانیسم های بسیار پراکنده بر سطح زمین هستند و از اهمیت زیست محیطی و پزشکی زیادی برخوردار هستند. بسیاری از قارچ ها در خاک یا آب زندگی آزادی دارند.
قارچ ها موجودات یوکاریوتی هستند. سلول های آن ها شامل اندامک های متصل به غشا و هسته هایی است که به وضوح مشخص شده اند. از آنجا که قارچ ها فاقد کلروفیل هستند و با ویژگی های منحصر به فرد ساختاری و فیزیولوژیکی (به عنوان مثال ، اجزای دیواره سلولی و غشای سلول) متمایز می شوند. علاوه بر این ، قارچ ها به روش های اصلی رشد رویشی و مصرف مواد مغذی به وضوح از سایر موجودات زنده از جمله حیوانات متمایز می شوند. قارچ ها از رشته هایی به نام هایف تشکیل می شوند که تنه ی آن ها را تشکیل می دهد (میسلیوم) ، و آن ها مواد آلی را قبل از جذب در میسلیوم خود هضم می کنند.
اهمیت قارچ ها
قارچ ها به تعداد بسیار زیاد در همه جا وجود دارند – در خاک و هوا ، در دریاچه ها ، رودخانه ها و دریاها ، درون گیاهان و حیوانات ، مواد غذایی و پوشاک و بدن انسان. قارچ ها همراه با باکتری ها عامل تجزیه مواد آلی و آزادسازی کربن ، اکسیژن ، نیتروژن و فسفر در خاک و جو هستند. قارچ ها برای بسیاری از فرآیندهای خانگی و صنعتی از جمله تهیه نان ، شراب ، آبجو و برخی پنیرها ضروری هستند. قارچ ها همچنین به عنوان غذا نیز استفاده می شوند.