به کودکان خود قند ندهید!

اخبار سلامتی

به کودکان خود قند ندهید!

تحقیقات جدید در یک مدل جوندگان نشان داده است که مصرف روزانه نوشیدنی های شیرین شده با قند در دوران بلوغ باعث اختلال در عملکرد یادگیری و حافظه در بزرگسالی می شود. این گروه همچنین نشان داد که تغییر در باکتری های روده ممکن است عامل اصلی اختلال حافظه ناشی از قند باشد.

با توجه به این احتمال ، آنها دریافتند که کمبود حافظه مشابه حتی هنگامی که باکتریها به نام Parabacteroides به طور آزمایشی در روده حیواناتی غنی شد که هرگز قند مصرف نکرده اند ، مشاهده می شود.

 

به کودکان خود قند ندهید

امیلی نوبل ، استادیار دانشکده علوم و مصرف کننده دانشگاه UGA که به عنوان اولین نویسنده مقاله فعالیت می کند ، می گوید: “قند در اوایل زندگی باعث افزایش سطح پاراباکتروئیدها می شود و هرچه سطح پاراباکتروئیدها بالاتر باشد ، حیوانات در انجام وظیفه بدتر عمل می کنند.ما دریافتیم که این باکتری ها به تنهایی برای اختلال در حافظه به همان اندازه قند کافی هستند ، اما همچنین انواع دیگر عملکردهای حافظه را نیز مختل می کنند.”

اخبار بیشتری راجع به کودکان و قند بخوانید:

مولکول‌های قندی؛ نجات بخش سلول‌های بنیادی مغز

بسیاری از محصولات کودکان “دوستدار محیط زیست”، حاوی مواد شیمیایی سمی PFAS هستند.

با توجه به نقشی که هیپوکامپ در عملکردهای مختلف شناختی ایفا می کند و این واقعیت است که این منطقه هنوز در اواخر دوره نوجوانی در حال پیشرفت است ، محققان تلاش کردند تا از طریق میکروبیوتای روده اطلاعات بیشتری در مورد آسیب پذیری آن در رژیم غذایی با قند بالا دریافت کنند.

به موشهای صحرایی نوجوان غذای نرمال و محلول شکر 11٪ داده شد که قابل مقایسه با نوشیدنیهای شیرین شده با قند در بازار است.

محققان سپس موش ها را وادار كردند كه یك وظیفه حافظه ای وابسته به هیپوكامپ را برای اندازه گیری حافظه زمینه ای اپیزودیك یا به خاطر آوردن زمینه ای كه قبلاً یك چیز آشنا دیده بودند ، انجام دهند.

نوبل گفت: “ما دریافتیم موشهایی كه در اوایل زندگی شكر مصرف می كنند دارای توانایی مختل شده در تشخیص این موضوع هستند كه یك وظیفه در یك زمینه خاص جدید است ، وظیفه ای که موشهایی که قند به آنها داده نشده بود ، قادر به انجام آن بودند.

 

آزمایش طراحی شده برای حافظه دوم ، حافظه شناسایی اصلی را اندازه گیری می کند ، یک عملکرد حافظه مستقل از هیپوکامپ که توانایی حیوانات را در تشخیص چیزی که قبلاً دیده بودند ، شامل می شود.

در این کار ، قند تأثیری در حافظه شناسایی حیوانات نداشت.

نوبل گفت: “به نظر می رسد مصرف قند در اوایل زندگی به طور انتخابی یادگیری و حافظه هیپوکامپ را مختل می کند.”

تجزیه و تحلیل های اضافی مشخص کرد که مصرف زیاد قند منجر به افزایش سطح پاراباکتروئیدها در میکروبیوم روده ، بیش از 100 تریلیون میکروارگانیسم در دستگاه گوارش می شود که در سلامت انسان و بیماری نقش دارد.

برای شناسایی بهتر مکانیسم تأثیر باکتریها بر حافظه و یادگیری ، محققان به طور آزمایشی سطح پاراباکتروئیدها را در میکروبیوم موشهایی که هرگز قند مصرف نکرده بودند ، افزایش دادند. این حیوانات در هر دو وظیفه حافظه وابسته به هیپوکامپ و مستقل از هیپوکامپ اختلالاتی نشان داده اند.

نوبل گفت: “(باکتری ها) به خودی خود برخی از نقایص شناختی را ایجاد می کند.”

نوبل اظهار داشت: برای شناسایی بهتر مسیرهای خاصی که در سیگنالینگ روده و مغز عمل می کند ، تحقیقات آینده مورد نیاز است.

وی افزود: اکنون سوال این است که این جمعیت باکتری در روده چگونه رشد مغز را تغییر می دهند؟ نجیب گفت. “شناسایی تأثیر باکتری های روده بر رشد مغز به ما می گوید که مغز برای رشد به روشی سالم به چه نوع محیط داخلی نیاز دارد.”

بیشتر بخوانید:

پروتکل سنجش قند خون

ژنتیک دیابت

 

منبع خبر

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

0 / 5. تعداد رای دهندگان: 0

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *