ارتباط پاتوژن های منتقله از طریق غذا با سرطان نادر مغزی

یک مطالعه جدید ارتباط بین عفونت توکسوپلاسما گوندی (T. gondii) و خطر ابتلا به گلیوما – نوعی سرطان مغز در بزرگسالان را نشان می دهد. این مطالعه حاکی از آن است که افرادی که گلیوم دارند بیشتر از گروه مشابهی که عاری از سرطان بودند، آنتی بادی نسبت به T. gondii در بدن خود داشته اند که این بدان معنی است که این افراد در گذشته به این بیماری مبتلا شده اند.

T. gondii انگل شایعی است که معمولاً از گوشت نیمه پخته به دست می آید و ممکن است منجر به تشکیل کیست در مغز شود. نتایج حاکی از آن است که این عامل بیماری زا می تواند یک عامل خطر برای تومورهای مغزی بسیار تهاجمی در بزرگسالان باشد.

اگرچه گلیوما یک بیماری نسبتاً نادر است اما یک سرطان بسیار کشنده است. این مطالعه نشان می دهد که ارتباطی بین آنتی بادی های T. gondii و گلیوما در دو گروه، از نظر جمعیتی متفاوت است.

Hodge می گوید: “این بدان معنا نیست که T. gondii قطعاً در همه شرایط باعث گلیوما می شود. برخی از افراد مبتلا به گلیوما فاقد آنتی بادی T. gondii هستند و بالعکس.”

Coghill نیز بیان کرد: “این یافته ها نشان می دهد افرادی که بیشتر در معرض انگل T. gondii قرار دارند بیشتر در معرض گلیوما قرار می گیرند.”

منبع خبر

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

0 / 5. تعداد رای دهندگان: 0

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *