فتوتراپی – یک رویکرد نویدبخش در درمان آلزایمر

چگونه بیماری آلزایمر تشخیص داده می‌شود؟

فتوتراپی در درمان آلزایمر

خواب با فعال کردن سیستم لنفاوی برای حذف سموم، که در پیشگیری از بیماری آلزایمر حائز اهمیت است، در سلامت مغز نقش کلیدی دارد. یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که فناوری تعدیل نوری در خواب به طور قابل توجهی این فرآیند پاکسازی را افزایش داده و یک رویکرد امیدوارکننده در درمان آلزایمر ارائه می‌دهد.

به خوبی شناخته شده است که خواب بهترین دارو است. با این حال دلایلی که چرا مغز در طول خواب به طور موثرتری بهبود می‌یابد، هنوز یک راز باقی مانده است. تحقیقات اخیر نشان داده است که سیستم لنفاوی مغز در هنگام خواب فعال می‌شود و نقش مهمی در از بین بردن متابولیت‌ها، سموم و سایر مواد غیر ضروری از بافت مغز ایفا می‌کند.

اختلال خواب منجر به رسوب متابولیت‌ها در سیستم عصبی مرکزی (CNS) می‌شود. به عنوان مثال، خواب یک نشانگر زیستی برای ایجاد بیماری آلزایمر است. این به این دلیل است که متابولیت سمی بتا آمیلوئید در طول خواب از بافت مغز دفع می‌شود.

کم خوابی منجر به تجمع سموم در CNS می‌گردد که در طول زمان می‌تواند منجر به ایجاد بیماری آلزایمر شود.

نوآوری در تحقیقات آلزایمر

فتوتراپی در درمان آلزایمر

در این مطالعه آزمایشی، محققان نشان داده‌اند که فناوری غیرتهاجمی تعدیل نوری در خواب می‌تواند به طور موثری دفع لنفاوی بتا آمیلوئید را از بافت‌های مغز موش‌های مبتلا به بیماری آلزایمر افزایش دهد.

در عین حال، تعدیل نوری در خواب اثرات درمانی قابل توجهی نسبت به بیداری دارد. Photobiomodulation در طول خواب، مغز را به ماشین شستشو تبدیل می‌کند و به پاکسازی بافت‌های آن از بتا آمیلوئید سمی و افزایش مقاومت در برابر پیشرفت بیماری آلزایمر کمک می‌کند.

این مطالعه توسط مرکز تحقیقاتی “Symbiosis” و آزمایشگاه ایمونوشیمی، بنیاد علوم روسیه و وزارت علوم و آموزش عالی روسیه تامین شد.

همچنین بخوانید:

مترجم: شقایق مرتاضی

منبع

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

0 / 5. تعداد رای دهندگان: 0

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *