دوره کارآموزی تکنسین علوم آزمایشگاهی، روز های زوج صبح برگزار میشود
توضیحات دوره تکنسین علوم آزمایشگاهی
آزمایشگاه و تکنیک های تشخیص طبی جهت به حداکثر رساندن خدمات بالینی به مراجعین برای ایجاد سلامت اجتماعی فعالیت می کند. بخش تشخیص طبی، قلب هر بیمارستان یا مرکز درمانی می باشد. زیرا در آن آزمایش هایی بر روی نمونه های انسانی انجام می شود. از آنجایی که بررسی های دورهای غیر تهاجمی بوده، سالانه حدود 70 درصد از تشخیص های پزشکی با نتایج آزمایش ها قطعی می شود.
انجام آزمایش های تشخیصی دورهای می تواند موجب تشخیص زود هنگام بیماری ها شود که این کار می تواند به افزایش سلامت اجتماعی کمک کننده باشد و در صورت بیماری راه های درمان و پیشگیری از پیشرفت بیماری توسط پزشک بالینی برای رفاه حال بیمار انجام شود. همچنین موجب پیشگیری از هزینه های اضافی در درمان می شود.
همانطور که گفته شد نتایج آزمایشگاه تشخیص طبی، بعنوان یک بازوی مهم در تشخیص بیماری می باشد، بطور مثال کارشناسان آزمایشگاه تشخیص طبی زیر نظر مسول فنی با ارائه یک گزارش دقیق می توانند کمک شایانی به تصمیم گیری پزشک جهت جراحی، مراقبت در بیمارستان یا منزل و حتی در تعیین دز دارویی کمک کننده باشند.
آزمایشگاه تشخیص طبی بر خلاف آزمایشگاه های تحقیقاتی، بر علوم کاربردی تمرکز دارد.
آزمایشگاه تشخیص پزشکی شامل سه گروه پاتولوژی، کلینیکال و ژنتیک می باشد. برای اینکه یک آزمایشگاه تشخیص طبی بتواند خدمات مناسبی در اختیار مراجعه کنندگان قرار دهد باید از کارشناسان با مهارت کامل برخوردار باشد.
با وجود اینکه امروزه فناوری های روزافزون باعث بهرهوری آزمایشگاه ها می شود اما با توجه به شیوع بعضی از بیماری ها در سطح جهانی، حضور کارشناسان آزمایشگاه تشخیص طبی ماهر برای ارائه جواب صحیح و تشخیص سریع را می طلبد. بنابراین یک کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی ماهر می تواند شریک مهمی در ارائه گزارش های معتبر محسوب گردد.
یک کارشناس متخصص در آزمایشگاه تشخیص طبی با کسب مهارت های لازم می تواند در هر سه گروه آزمایشگاه بالینی مشغول به کار شود. به طور کلی نقش یک کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی ارائه ی گزارش های آزمایشگاهی صحیح و به موقع می باشد.
یک کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی ماهر در بخش میکروب شناسی با تشخیص صحیح نوع باکتری و تعیین آنتی بیوتیک مناسب می تواند به بیمار کمک کند تا از مقاومت های آنتی بیوتیکی جلوگیری شود.
یک کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی با مهارت کافی در بخش هورمون می تواند به پزشک در تشخیص زودرس سرطان پروستات، سرطان سینه و ناباروری های هورمونی کمک کند. کارشناسان آزمایشگاه تشخیص طبی در بخش سرولوژی می توانند در جلوگیری از شیوع آلودگی ها و بیماری های مسری مانند تب مالت و تب تیفوئید و آلودگی با سیتومگالو ویروس و همچنین آلودگی با ویروس اپشتین بار نقش مهمی را ایفا نمایند.
کارشناسان آزمایشگاه تشخیص طبی، با انجام کنترل کیفی های روزانه می توانند نقش مهمی در جهت کاهش استهلاک دستگاه های اتو آنالایزر، سل کانتر، کمی لومینسانس و الایزا ریدرو غیره داشته باشند.
برای اینکه یک کارشناس آزمایشگاه بتواند در آزمایشگاه تشخیص طبی مشغول به کار شود باید مهارت کافی در بخش های پذیرش،نمونه گیری، هماتولوژی، میکروب شناسی، انگل شناسی، آنالیز ادرار، آنالیز مایعات بدن، آنالیز اسپرم، بیوشیمی، هورمون شناسی، ایمونولوژی و سرولوژی و کنترل کیفی را کسب نماید.
تایم کلاس
جهت اطلاع دقیق از برنامه کلاسی با ما تماس بگیرید
برای هزینه
هزینه در همین صفحه ذکر شده است
شرایط ثبت نام تکنسین ازمایشگاه میخواستم
از رشته های علوم آزمایشگاهی و گرایش های مختلف زیست شناسی میتوانید ثبت نام کنید. تصویر ثبت نام در همین صفحه موجود است
سلام وقت بخیر امکانش هست ظرفیت دوره ی تکنسین علوم ازمایشگاهی رو برای مرداد یا شهریور بیشتر کنید؟چون که تابستونه و دانشجوها بیکارن ولی تو پاییز درگیر دانشگاه هستیم اگر امکانش هست ممنون میشم🙏🏻
این دوره بصورت خصوصی برگزار میشود به همین خاطر ظرفیت بسیار محدود است
محل برگزاری دوره کجاست و تاریخ دقیق
تاریخ شروع در همین صفحه ذکر شده
محل برگزاری آزمایشگاه ژنیران و ژنلند است واقع در تهران، مفتح جنوبی، بین طالقانی و سمیه، پلاک ۸۹،
سلام دوره الایزا به تنهایی هم برگزار میشه؟
سلام از بخش کارگاه ها، کارگاه الایزا را مشاهده کنید میتواند برای شما مفید باشد
سلام وقتتون بخیر،کاراموزی تکنسین علوم ازمایشگاهی برای رشته های زیست شناسی هم هست؟ بعدا برای مدرک و کار به مشکل نمیخوریم؟
سلام، بله میتوانید شرکت کنید. به مشکلی هم نمیخورید
سلام وقتتون بخیر
با مدرک زیست شناسی هم میتونیم در این دوره شرکت کنیم؟
بله میتوانید