تهیه محلول استوک بردفورد

تهیه محلول استوک بردفورد

مقدمه‌ای بر تهیه محلول استوک بردفورد

  • این محلول به طور عمده برای تعیین غلظت پروتئین در محلول استفاده می شود.
  • اصول تشخیص براساس تشکیل کمپلکسی بین رنگ، آبی براق G، و پروتئین های موجود در محلول است.
  • کمپلکس رنگ پروتئین باعث تغییر در حداکثر جذب رنگ از 465 نانومتر به 595 نانومتر می شود. مقدار جذب با مقدار پروتئین موجود متناسب است.
  • رنگ بردفورد نیازی به رقیق سازی ندارد و برای آزمایش های میکرو، پلیت چاهک دار و استاندارد مناسب است.
  • این محلول همچنین با عوامل کاهنده ای که اغلب برای تثبیت پروتئین ها در محلول استفاده می شود سازگار است.
  • این محلول حاوی آبی براق G در اسید فسفریک و متانول است.
  • محلول استوک بردفورد در صورت باز نشدن درب ظرف حداقل به مدت 1 سال در دمای 2 تا 8 درجه سانتیگراد پایدار است.

تهیه محلول استوک بردفورد

برای تهیه 1 لیتر محلول استوک بردفورد، به مواد زیر نیاز دارید:

ترکیب

مقدار

غلظت

اتانول (95%) (وزن مولکولی: 46.07 گرم بر مول) 333 میلی لیتر 31.67٪
اسید فسفریک (88%) (وزن مولکولی: 58.4 گرم بر مول) 667 میلی لیتر 58.67٪
Coomassie Brilliant Blue (وزن مولکولی: 825.97 گرم بر مول) 1.16 گرم 1.41 مولار

دستورالعمل تهیه محلول استوک بردفورد برای یک لیتر

دستورالعمل تهیه محلول استوک بردفورد برای یک لیتر

  1. 0 میلی لیتر آب مقطر را در ظرف مناسبی آماده کنید
  2. 333 میلی لیتر اتانول (95%) را به محلول اضافه کنید.
  3. 667 میلی لیتر اسید فسفریک (88%) را به محلول اضافه کنید.
  4. 1.16 گرم Coomassie Brilliant Blue را به محلول اضافه کنید.
  5. آب مقطر اضافه کنید تا حجم کل محلول به 1 لیتر برسد. (برای یک لیتر نیازی نیست)

مقدار صفر برای آب مقطر درست نوشته شده است. در صورتی که مقادیر دیگری میخواهید درست کنید به سایت زیر مراجعه کنید و مقدار مورد نیاز را در قسمت بالای صفحه ذکر کنید تا دستور العمل برای شما محاسبه شود:

https://www.aatbio.com/resources/buffer-preparations-and-recipes/bradford-stock-solution

همچنین بخوانید:

مترجم: محمد صادق محمودی لرد

منبع

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

5 / 5. تعداد رای دهندگان: 1

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *