پیشرفت پزشکی قانونی: پیش‌بینی زمان مرگ با میکروبیولوژی

پیشرفت پزشکی قانونی: پیش‌بینی زمان مرگ با میکروبیولوژی

خلاصه: یک مطالعه پیشگامانه مجموعه‌ای جهانی از میکروب‌ها را شناسایی کرده است که مسئول تجزیه گوشت حیوانات هستند و یک ابزار جدید بالقوه برای تعیین زمان مرگ در پزشکی قانونی ارائه می‌دهد.

تحقیقات یک شبکه میکروبی ثابت درگیر در تجزیه حیوانات، پیشرفت‌های امیدوارکننده در علم پزشکی قانونی و فراتر از آن، با پیامدهایی برای تخمین دقیق زمان مرگ و کاربردهای بالقوه در  کشاورزی را نشان می‌دهد.

برای اولین بار، محققان شبکه‌ای متشکل از 20 میکروب را شناسایی کردند که به طور جهانی تجزیه گوشت حیوانات را هدایت می‌کنند.  این یافته‌ها پیامدهای قابل توجهی برای آینده علم پزشکی قانونی دارد، از جمله پتانسیل ارائه روش دقیق تری به بازرسان صحنه جرم برای تعیین زمان مرگ جسد.

جسیکا متکالف، دانشیار دانشگاه ایالتی کلرادو، نویسنده ارشد کار جدید که این هفته در مجله Nature Microbiology منتشر شد، گفت: «واقعاً جالب است که میکروب‌هایی وجود دارند که همیشه برای تجزیه بقایای حیوانات ظاهر می‌شوند. امیدواریم که به این حوزه جدید تحقیقات زیست محیطی دست پیدا کنیم.»

درک تجزیه

تجزیه مواد بیولوژیکی مرده یکی از اساسی ترین فرآیندهای زمین است. ضایعات گیاهی آلی بخش عمده‌ای از مواد تجزیه شده را تشکیل می‌دهند، فرآیندی که نسبتاً به خوبی درک شده است.  با این حال، نسبتاً کمی در مورد بوم شناسی تجزیه مهره داران، از جمله انسان، شناخته شده است و درک بهتر از چگونگی تجزیه انسان، پتانسیل پیشرفت علم پزشکی قانونی را دارد.

پزشکی قانونی

این مطالعه جدید، یک تعهد چند ساله با بودجه موسسه ملی دادگستری، شامل تجزیه ۳۶ جسد در سه مرکز مختلف انسان‌شناسی پزشکی قانونی  دانشگاه تنسی، ناکسویل و دانشگاه ایالتی سام هیوستون و دانشگاه کلرادو مسا است.  اجساد در اقلیم‌های مختلف و در هر چهار فصل تجزیه می‌شدند.  سپس تیم تحقیقاتی نمونه‌های پوست و خاک را در 21 روز اول برای هر جسم در حال تجزیه جمع‌آوری کردند.

متکالف و همکارانش مقدار قابل توجهی از اطلاعات مولکولی و ژنومی را از نمونه‌ها تولید کردند.  آنها سپس از این اطلاعات برای ساختن تصویری کلی از “جامعه میکروبی” یا میکروبیوم موجود در هر سایت استفاده کردند.  متکالف گفت: «در اصل، چه میکروب‌هایی وجود دارند، چگونه به آنجا رسیده‌اند، چگونه در طول زمان تغییر می‌کند و چه می‌کنند.»

جامعه میکروبی سازگار در تمام شرایط

او گفت که با کمال تعجب، صرف نظر از آب و هوا یا نوع خاک، محققان مجموعه مشابهی از تقریباً 20 میکروب متخصص در حال تجزیه را در هر 36 بدن پیدا کردند.  علاوه بر این، این میکروب‌ها در طول دوره مشاهده 21 روزه مانند عقربه‌های ساعت به نقاط خاصی رسیدند و حشرات نقش کلیدی در ورود آنها داشتند.  متکالف گفت: «ما می‌بینیم که میکروب‌های مشابه در زمان‌های مشابهی در طول تجزیه وارد می‌شوند، صرف نظر از هر تعداد متغیری که در فضای باز فکر می‌کنید.»

مفاهیم برای علم پزشکی قانونی

شناسایی ترکیب و زمان بندی ثابت میکروبیوم در حال تجزیه پیامدهای مهمی برای علم پزشکی قانونی دارد.

متکالف و همکارانش – دیوید کارتر، استاد علوم پزشکی قانونی در دانشگاه چامیناد هونولولو و راب نایت، مدیر مرکز نوآوری میکروبیوم در دانشگاه با استفاده از تکنیک‌های یادگیری ماشین و داده‌های مطالعه جدید و همچنین کار قبلی،  کالیفرنیا سن دیگو – ابزاری ساخته است که می‌تواند به طور دقیق زمان بدن را از زمان مرگ پیش بینی کند که به آن فاصله پس از مرگ نیز می‌گویند.

کارتر گفت: «وقتی در مورد بررسی صحنه‌های مرگ صحبت می‌کنید، شواهد فیزیکی بسیار کمی وجود دارد که می‌توانید تضمین کنید که در هر صحنه وجود دارد.  شما هرگز نمی‌دانید که آیا اثر انگشت وجود خواهد داشت یا لکه خون یا فیلم دوربین اما میکروب‌ها همیشه وجود خواهند داشت. علاوه بر این، این میکروب‌ها می‌توانند در انواع شرایطی که در مطالعه جدید مورد بررسی قرار گرفته‌اند، بسیار مفید باشند. ما در مورد صحنه‌های مرگ در فضای باز صحبت می‌کنیم.  جمع آوری اطلاعات در این نوع تحقیقات می‌تواند دشوار باشد.‌»

مدیر مؤسسه ملی دادگستری، نانسی لا وین، این تحقیق را به‌ویژه امیدوارکننده می‌بیند.  لا وین گفت: «یکی از سؤالات اصلی هر تحقیق مرگ این است که “این شخص چه زمانی مرده؟” این خط ادامه تحقیقات با بودجه NIJ نتایج امیدوارکننده‌ای را برای پیش‌بینی زمان مرگ بقایای انسانی، کمک به شناسایی متوفی، تعیین مظنونان احتمالی و تأیید یا رد حقایق نشان می‌دهد.»

همچنین بخوانید:

مترجم: حنانه بریمانی

منبع

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

0 / 5. تعداد رای دهندگان: 0

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *