نقش منیزیم در بهینه سازی ویتامین D

نقش منیزیم در بهینه سازی ویتامین D

نقش منیزیم در بهینه سازی ویتامین D

یک آزمایش تصادفی در مرکز سرطان Vanderbilt-ingram نشان داده که منیزیم در تنظیم سطح VitD در افراد مختلف با سطوح مختلف VitD  تاثیر گذار است.

این تحقیقات که در ماه دسامبر در American journal of clinical nutrition به چاپ رسیده و به دلیل تاثیرات VitD بر روی سرطان های روده بزرگ و یا دیگر بیماری ها بسیار مورد اهمیت قرار گرفته است. این تحقیقات در سال 2013 در مورد تاثیر منیزیم بر روی سطح VitD به شکل عمومی منتشر گردید.

مطالعات اخیر نشان داده که حتی منیزیم در افرادی که سطح VitD  بالایی دارند خاصیت تنظیم کنندگی  سطح آن را داشته و موجب کاهش آن می شود.

غذاهایی با سطح بالای منیزیم مانند برگ های سبز تیره، لوبیا، شکلات تلخ، انواع ماهی سالمون، آجیل، آووکادو و … برای جلوگیری از بیماری های مرتبط با VitD به شدت توصیه می شود

منبع

ترمه شده توسط ژنیران