گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد

گوشت قرمز

محققان موفق به کشف دلایلی شدند که نشان می دهد رژیم غذایی گوشت قرمز چگونه با باکتری های روده ای در ارتباط است و می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد.

آن ها پی بردند افرادی که گوشت قرمز را در وعده های اصلی، در طول یک ماه مصرف می کنند سطوح بالایی ازTMAO  را دو تا سه برابر بیشتر از افرادی که پروتئین را از گوشت سفید یا منبع دیگری دریافت کردند نشان می دهد.

باکتری های روده TMAO را در طول هضم بعضی مواد غذایی به صورت محصول جانبی تولید می کند. مطالعات قبلی نشان دادند که افزایش تجمع TMAO  احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و مسدود شدن شریان ها را افزایش می دهد.

در مطالات  اخیر محققان Cleveland clinic در اوهایو دو مکانیسمی در رژیم غذایی از گوشت قرمز را کشف  کردند که موجب افزایش TMAO می شود. گوشت قرمز نه تنها موجب افزایش تولید TMAO  توسط باکتری های روده می شود بلکه از حذف آن توسط کلیه ها نیز جلوگیری می کند.

این گزارش در مجله European heart journal به چاپ رسیده و نشان داده که کلیه ها چگونه بر اساس رژیم غذایی ما ترکیبات مختلف را جذب یا دفع می کنند.

منبع

ترجمه شده توسط ژنیران


نظرات شما

avatar

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  عضویت  
مطلع کردن