ویدیو های آموزشی آزمایشگاه

آموزش پاساژ سلولی

پاساژ سلولی 

پاساژ سلولی (Cell Subcuture)

• به منظور رشد و تکثیر رده های مختلف سلولی، از تکنیک پاساژ دادن و یا ساب کالچراستفاده میشود.
• مناسبترین کانفلوئنسی برای پاساژ دادن، کانفولوئنسی 70 الی 80 درصد می باشد.
• ابتدا محیط کشت که حاوی سلولهای مرده و خرده های سلولی است باید از فلاسک خارج شود.
• سپس سلولهای زنده که به کف فلاسک چسبیده اند، با بافر فسفات سالین شسته می شوند.
• برای جدا کردن این سلولها از کف ظرف از ترکیب دوماده تریپسین و EDTA استفاده می شود.
• پس از افزودن تریپسین/EDTA ، فلاسک به مدت 2 الی 5 دقیقه داخل انکوباتور قرار می گیرد.
• همانطور که مشاهده می شود بیشتر سلول ها از کف جدا شده و تعداد کمی چسبیده باقی مانده اند.
• با استفاده از چند ضربه ملایم، سلول هایی که هنوز چسبیده اند جدا می گردند.
• با استفاده از بافر فسفات سالین، علاوه بر رقیق نمودن تریپسین، سلول های جدا شده به داخل یک فالکون انتقال داده میشوند.
• پس از سانتریفیوژ با دور 1500 آر پی ام به مدت 5 الی 10 دقیقه، رسوب سلولی ته فالکون تشکیل می گردد.
• سپس مایع رویی که شامل بافر فسفات سالین و تریپسین است باید خارج شوند.
• در این مرحله با افزودن مقدار کمی محیط کشت روی سلولها و پیپتاژ نمودن آنها، سلولها در محیط کشت پخش میشود.
• سپس سلولها وارد یک فلاسک بزرگتر شده و در مقدار بیشتری محیط مناسب، کشت داده می شود.
• در نهایت بعد از نوشتن تاریخ پاساژ و نام رده سلولی بر روی فلاسک، آنرا در انکوباتور با دمای 37 درجه سانتی گراد و co2 5% نگه داری میشود.

 

همچنین می توانید در دوره کارآموزی کشت سلول ژنیران ثبت نام کرده و تکنیک های کشت سلول جانوری را به طور کامل بیاموزید…

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان و یا اطلاع از هزینه ها و نحوه ثبت نام با آزمایشگاه تحقیقاتی ژنیران تماس بگیرید…

راه های ارتباطی با آزمایشگاه تحقیقاتی ژنیران :

تلفن مرکز : ۸۶۰۷۳۴۷۰-۰۲۱ ۸۶۰۷۳۴۹۱-۰۲۱

آدرس: تهران-خیابان مفتح جنوبی- بین طالقانی و سمیه- روبروی هتل مشهد-پلاک ۸۹-طبقه دوم


نظرات شما

avatar

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  عضویت  
مطلع کردن