نامیرا کردن سلول های جانوری

آزمایشگاه ژنیران در راستای تداوم بقای رده های سلولی و ایجاد رده های نامیرا، خدمات نامیرا سازی سلول های جانوری را به دانشجویان، محققین و همچنین شرکت ها موسسات تحقیقاتی ارائه می کند. سلول هایی که از کشت اولیه (primary culture) به دست می آیند، در هنگام کشت تنها چند بار تقسیم می شوند و پس از چند پاساژ دیگر قادر به تقسیم نخواهند بود. به همین دلیل محقق ممکن است مجبور باشد بارها برای تهیه کشت اولیه از بافت، که فرایندی سخت و حساس و در نتیجه بسیار تکرار ناپذیر است،  اقدام کند. در همین راستا آزمایشگاه ژنیران با استفاده از جدیدترین تکنیک ها و پیشرفته‌ترین تجهیزات خدمات نامیرا کردن انواع سلول های جانوری را زیرنظر اساتید مجرب و با سابقه ارائه می کند.

 

 

ضروری است که برای جلوگیری از ایجاد تنوع و خطا در چنین آزمایش هایی، سلول های به دست آمده در کشت اولیه برای مدت بیشتری قادر به تکثیر و تقسیم باشند. در چنین شرایطی سلول ها اصطلاحا نامیرا(immortalized) می شوند.

🔴 زمان تحویل: 7 روز کاری 🔴 نحوه محاسبه قیمت:

…برای اطلاع از قیمت ها با آزمایشگاه تماس بگرید…

نحوه تحویل پروژه:

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام پروندهٔ آن why-us.gif است

خدمات جانبی:

 

تجهیزات مربوط به خدمات نامیرا کردن سلول های جانوری

در رابطه با نامیرا سازی سلول های جانوری بیشتر بدانیم…

سلول هایی که از بافت استخراج شده و کشت اولیه داده می شوند، پس از تعداد معدودی تقسیم، وارد فازی تحت عنوان پیری (Replicative Senescence) می شوند. ورود به این فاز با تغییرات مورفولوژی، بیان ژن و متابولیک همراه است. ورود چنین سلول هایی به فاز پیری، مانع انجام آزمایش های بیشتر بر روی سلول های مورد مطالعه می شود.

در چنین شرایطی محقق ممکن است مجبور باشد بارها برای تهیه کشت اولیه از بافت، که فرایندی سخت و حساس و در نتیجه بسیار تکرار ناپذیر است،  اقدام کند. به همین دلیل ضروری است که برای جلوگیری از ایجاد تنوع و خطا در چنین آزمایش هایی، سلول های به دست آمده در کشت اولیه برای مدت بیشتری قادر به تکثیر و تقسیم باشند.

در چنین شرایطی سلول ها اصطلاحا نامیرا(Immortalized) می شوند.یک سلول نامیرای ایده آل، سلولی است که نه تنها می تواند به دفعات بسیار بیشتری تقسیم و تکثیر شود، که ویژگی های ژنوتیپی و فنوتیپی آن نیز مانند سلول والدی اولیه باشد. روش های متفاوتی برای نامیراسازی سلول های پستانداران در شرایط کشت وجود دارد. استفاده از ژن های ویروسی و نیز بکارگیری پروتئین رونوشت بردار معکوس تلومراز،  از روش های رایج نامیراسازی سلول های پستانداران است.

یکی از آزمایشاتی که بصورت روتین در آژمایشگاه ژنیران انجام می شود نامیراسازی موثر لنفوسیت های B انسانی با استفاده از ویروس اپشتاین بار(EBV) با هدف القای رشد طولانی مدت این سلول ها در محیط کشت، است. EBV تنها ویروس شناخته شده ای است که می تواند لنفوسیت های B را نامیرا کند. لنفوسویت های T از نامیراسازی لنفوسیت های B توسط EBV جلوگیری می کند. به همین دلیل برای بازدهی بیشتر فرایند نامیراسازی لنفوسیت های B لازم است که سلول های T از محیط کشت خارج شده یا غیرفعال شوند.