خدمات پی سی ار PCR
آزمایشگاه ژنیران با هدف ارائه خدمات به دانشجویان، محققان و مراکز تحقیقاتی، آماده خدمت دهی در زمینه انواع PCR می باشد. آزمایشگاه ژنیران آماده ارائه خدمات PCR و همچنین ارائه خدمات در زمینه های RFLP-PCR و ARMS-PCR به عنوان روش هایی برای تشخیص جهش ها و پلی مورفیسم های تک نوکلئوتیدی (SNP) می باشد.
ژنیران همچنین در زمینه انجام PCR، خدمات طراحی پرایمر برای روش های مختلف از قبیل ARMS-PCR ، tetra ARMS-PCR، Nested-PCR، Gap-PCR و سایر PCR ها با استفاده از بهترین مواد و کیت های تجاری از برند های معتبر ارائه می دهد. در این راستا خدمات طراحی پرایمر و تعیین آنزیم محدودکننده مناسب از نظر قیمت و دسترسی تجاری برای تکنیک RFLP قابل اجرا و خدمت دهی می باشد.
خدمات PCR، خدمات RFLP- PCR و خدمات ARMS-PCR در آزمایشگاه ژنیران توسط تیم با تجربه در این امر با بیشترین دقت در کمترین زمان به متقاضیان اعم از دانشجوبان به منظور انجام پروژه تحقیقاتی و تقویت رزومه و مراکز پژوهشی درمانی ارائه می شود.
واکنش زنجیره ی پلیمراز یا (PCR: Polymerase Chain Reaction) از جمله کلیدی ترین و پرکاربردترین تکنیک های مورد استفاده در زیستشناسی مولکولی است که به منظور تکثیر یک یا چند قطعه DNA با توالی خاص به تعداد زیاد به کار میرود. امروزه استفاده از PCR به عنوان مقدمهای برای انجام سکانسینگ و شناسایی و تشخیص بیماری های ژنتیکی و نظارت بر درمان آن ها به کار می رود.
🔴 زمان تحویل: یک روز کاری 🔴 نحوه محاسبه قیمت:
نحوهی تحویل پروژه:
تمامی مراحل انجام پروژه اعم از پروتکل مواد مصرفی زمان ها و دماهای استفاده شده در PCR و توالی پرایمر های استفاده شده به مراجعه کننده تحویل داده خواهد شد.
ابتدا با اعمال گرادیان دمایی دمای مناسب برای پرایمر به دست آمده و سپس طبق پروتکل ستاپ شده PCR نمونه های اصلی گذاشته خواهد شد. نمونه ها روی ژل آکریل آمید و یا آگارز(طبق درخواست مشتری) ران شده و در انتها تصویر مربوط به الکتروفورز محصولات PCR و همینطور خود محصولات PCR به شکل محلول در صورت درخواست در انتهای کار به مشتری تحویل داده می شود.
خدمات جانبی:
آزمایشگاه ژنیران با توجه به دارا بودن امکانات و تجهیزات پیشرفته در زمینه ژنتیک مولکولی، تمامی خدمات جانبی مربوط به PCR را ارائه می کند. این خدمات شامل استخراج DNA، طراحی پرایمر، ست آپ پرایمر و … می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر از خدمات ژنتیک مولکولی آزمایشگاه ژنیران، کلیک کنید.
دستگاههای مورد استفاده در خدمات PCR
روش کار خدمات PCR :
در این بررسی نمونه های DNA تحویل گرفته از مشتری با استفاده از پرایمرهای خاص هر پروژه در دماهای متفاوت و با برنامه های زمانی دمایی متفاوت PCR شده تا نهایتا برنامه مناسب برای پرایمر مورد نظر ستاپ شود. نمونه ها با برنامه ستاپ شده در ادامه PCR می شوند. به منظور بررسی نتایج PCR، نمونه ها الکتروفورز می شوند.
در صورتی که مشتری نمونه های DNA استخراج شده را در اختیار آزمایشگاه قرار ندهد، ابتدا از نمونه های ارسال شده استخراج DNA انجام می شود. نمونه های استخراج شده به وسیله دستگاه نانودراپ تعیین غلظت شده و میزان آلودگی آن ها از جهت داشتن مواد اضافه همچون پروتئین و نمک با نسبت های 260/280 و 260/230 بررسی می گردد.
در رابطه با PCR بیشتر بدانیم…
روش PCR در واقع سنتز آنزیمی یک رشته DNA به وسیله DNA پلی مراز است که در سیکل های دمایی متعدد به منظور تکثیر و بزرگنمایی قطعه DNA مورد هدف، انجام می گردد. سیکل ها به ترتیب شامل مرحله واسرشت شدن DNA دورشتهای، اتصال پرایمرها به جایگاه هدف خود روی DNA تک رشته و سپس تکثیر DNA به وسیله آنزیم Taq polymerase و سنتز دو رشته جدید از یک رشته اولیه می باشد.
دستگاه های ترمال سایکلر پیشرفته امروزی با قابلیت بالا پایین بردن دما در کسری از ثانیه، قادر به انجام PCR تنها در مدت یک تا دو ساعت هستند. همچنین دستگاه های ترموسایکلر کنونی با بهرهگیری از سیستم گرمایشی بالا در ناحیه درپوش با دمای 105 درجه از تبخیر نمونه های PCR جلوگیری کرده و آزمایش را از استفاده از روغن های PCR مبرا می سازند.
در روش RFLP اطراف ناحیه جهش توسط پرایمرهای اختصاصی ابتدا PCR می شوند، سپس محصولات PCR شده در معرض آنریم دایجسشن یا محدودکننده قرار می گیرند. آنزیم محدودکننده توالی های حاوی نوکلئوتید جهش یافته را بریده و در مقابل توالی های دارای نوکلئوتید وحشی را برش نمی دهد و با بالعکس.
بر این اساس با ران کردن قطعات روی ژل الکتروفورز و بررسی تفاوت در سایز آن ها، افراد را از نظر بیمار، سالم و یا ناقل بودن تعیین ژنوتیپ می کنند. روش ARMS-PCR تنها با یک ران PCR بدون نیاز به آنزیم محدودکننده انجام می شود که به علت عدم استفاده آنزیم صرفه اقتصادی دارد. انجام ARMS-PCR به وسیله سه پرایمر که یکی مختص الل سالم یکی مختص الل وحشی و دیگری مشترک برای هر دو پرایمر قبلی است صورت می گیرد.
در این روش نیز برای بررسی نتایج نمونه های PCR شده را الکتروفورز می کنند، عدم تشکیل باند روی ژل یعنی پرایمر مختص الل مورد نظر متصل نشده و نمونه، فاقد آن الل می باشد و بالعکس. به دلیل اینکه در تکنیک ARMS طول محصول PCR در صورت وجود یا عدم وجود الل جهش یافته همسان است؛ بنابراین روی ژل قابلیت تفکیک ندارد و به اجبار می بایست آزمایش را برای هر نمونه دوبار (یک بار با جفت پرایمر های جهش یافته و مشترک و یک بار با جفت پرایمر غیر جهش یافته و پرایمر مشترک) تکرار کرد.
انجام tetra-ARMS PCR این محدودیت را به کمک طراحی چهار پرایمر که با فاصله های متفاوت از هم قرار گرفته اند و به وسیله PCR و سپس الکتروفورز در یک میکروتیوب قابل تشخیص است، جبران کرده است.
🔵کاربرد های تکنیک PCR🔵
-
تشخیص بیماری های ژنتیکی DNA
-
تشخیص عفونت های ویروسی و باکتریایی
-
پزشکی قانونی وانگشت نگاری ژنتیکی و تعیین هویت
-
تعیین جنسیت
-
تشخیص جهش ها و واریانت های ژنتیکی
سلام قیمت انجام تکنیکpcr-RFLP را می خواستم بدونم
جهت استعلام قیمت و جزئیات با ما تماس بگیرید